Frigidere cu deschidere pe stanga

Ti-ai gandit mai interesant bucataria iar acum nu mai poti deschide usa frigiderului decat spre stanga?

Vestea buna e ca destul de multe frigidere moderne permit mutarea balamalelor pe partea stanga, deci nu e necesar sa cauti specific frigidere cu deschidere pe stanga, producatorii punand intotdeauna usile pe dreapta deoarece aceasta e preferinta majoritatii. Insa trebuie mentionat ca niciun frigider Side by Side nu permite aceasta operatiune. Iar vanzatorii nu prea mentioneaza in descrieri astfel de informatii. 

Ne-am dat silinta sa iti gasim cateva frigidere cu usa reversibila, iar despre modificare vom scrie ceva mai jos, fiind usor de realizat. Am verificat fiecare frigider si combina pe siteul producatorilor pentru a confirma ca usile pot fi mutate pe partea stanga.

Combina cu usa pe stanga LG GBP32DSKZN
Vezi pretul!
Frigider cu usa pe stanga Beko RSSE445K31XBN
Vezi pretul!
Frigider cu usi reversibile Samsung RB31FERNDSA
Vezi pretul!

Frigidere cu usi reversibile

Motivul pentru care frigiderele au usile cu deschidere spre dreapta e destul de intuitiv, cei mai multi dintre noi suntem dreptaci si ne e mai comod asa. Insa e la fel de evident ca nu chiar toti suntem dreptaci si nu chiar toti avem bucatarii care permit deschiderea spre dreapta. 

Daca nu gasesti un frigider sau combina frigorifica cu usile pe stanga le poti inversa destul de usor si rapid cu o surubelnita si niste chei. Aici depinde de producator si model, unele usi fiind mai usor de mutat decat altele. Daca usa are afisaj sau alte parti electronice procesul devine si mai sensibil. 

Usa se desface din balamale, iar pentru a avea acces la acestea va trebui sa scoti capacele din plastic cu care sunt mascate. Sunt doar niste capace cu rol estetic si de protectie. 

Partea opusa usii, unde va urma sa fie montata, va avea aceleasi capace din plastic ce mascheaza balamalele pentru acea parte. 

Dupa demontarea usii si balamalelor va trebui sa faci procesul in sens invers si sa intorci eventualele elemente din plastic, daca vreunul din ele incurca in pozitia actuala.

Vezi Oferta!

Cei de la Samsung au produs un scurt tutorial pentru schimbarea directiei de deschidere a usii, insa nu va asteptati ca feroneria sa fie identica la restul modelelor.