Frigidere incorporabile

Intre o combina frigorifica incorporabila si alte frigidere incorporabile nu exista mare diferenta, poate doar de volum, de aceea vom discuta azi despre ambele intr-un singur articol.

Orice bucatarie personalizata ar trebui sa beneficieze de electrocasnice incorporabile care sa nu strice aspectul si echilibrul mobilei de bucatarie. Un frigider incorporabil ca Whirlpool ART 9810A+ asta face, se incadreaza perfect si poate fi placat pentru a se asorta cu restul elementelor de mobila.

Whirlpool ART 9810A+ | combina frigorifica incorporabila

combina frigorifica incorporabila

Whirlpool sunt printre putinii producatori de frigidere incorporabile, avand atat incorporabile accesibile ca pret, cat si incorporabile premium, unde pot concura cu liderii de piata Miele.
Modelul 9810A+ se afla in zona de frigidere incorporabile ieftine accesibile, daca ne gandim ca gamele premium pot ajunge si la $10.000 bucata.

whirlpool less frostChiar si asa, Whirlpool prezinta suficienta tehnologie incat sa ne faca sa simtim ca avem un frigider incorporabil premium in casa, unul chiar voluminos pentru cei 308 litri ai sai, care reprezinta volumul total. Numai congelatorul are un volum impresionant de 80 litri, cat volumul total al unui frigider mic, despre care am scris mai in detaliu intr-un alt articol.

Capacitatea e cu atat mai impresionanta pentru o combina frigorifica, incat incorporabilele sunt limitate in dimensiuni, ele trebuind sa fie mai putin adanci ca sa se incadreze corect in mobila. Din acest motiv volumul frigiderelor incorporabile sufera cel mai mult. 9810A+ insa compenseaza mult pe inaltime, atingand niste impresionanti 193.5 centimetri.

Whirlpool folosesc propriile tehnologii pentru evitarea formarii ghetii, similare cu No Frost:
Less Frost reduce cu pana la 50% gheata, in principal datorita rafturilor din sticla ce inlocuiesc grilajele conventionale. Stop Frost functioneaza adunand umiditatea intr-un dispozitiv colector cu conductivitate termica ridicata, unde e transformata in gheata, prevenind astfel formarea cristalelor de gheata in restul frigiderului. Colectorul trebuie spalat o data sau de doua ori pe an, operatiune ce dureaza doar 1 minut.

Pentru pastrarea mai indelungata a prospetimii alimentelor, combina frigorifica incorporabila Whirlpool foloseste al-6-lea simt Fresh Control. Acest sistem e format dintr-o serie de senzori care urmaresc temperatura si umiditatea in mai multe zone din frigider, efectuand corectii in timp real. O situatie in care acest sistem e necesar e imediat dupa deschiderea usii frigiderului, cand intra umiditate si caldura din afara. Whirlpool sustin ca acest sistem mentine alimentele proaspete cu pana la de 4 ori mai mult.

Sistemul antibacterian folosit Whirlpool se numeste Microban, si e un sistem de filtrare ce elimina cu succes nu doar elementele contaminante, dar si mirosurile neplacute din frigider.

Daca sunteti interesati de economia de curent, vestea buna e ca acest frigider incorporabil consuma doar 314 kWh/an, mergand atat de departe incat pana si iluminarea din interior foloseste sistemul StarLight LED, consumand de 10 ori mai putin curent decat becurile normale.

Usa e reversibila si poate fi usor mutata, pentru stangaci sau daca pozitia nu permite deschiderea spre dreapta. Puteti verifica pretul actual si sa cititiĀ la aceasta adresa mai multe specificatii despre combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 9810A+.

Indiferent ca mobilati de la zero sau doar remodelati bucataria, un frigider incorporabil va reprezenta intotdeauna cireasa de pe tort, elementul care poate completa sau distruge aspectul bucatariei. Frigiderele normale vin in culori rigide si sunt construite intentionat mai adanci, pentru ca usa sa cada in afara nivelului mobilei, caci altfel nu s-ar putea deschide. Insa acest lucru nu afectaza doar aspectul, ci taie si din spatiul util al bucatariei.
Combinele si frigiderele incorporabile reprezinta raspunsul la aceasta dilema vizuala si constructiva.