Lazi frigorifice ieftine

Un congelator vertical are o amprenta la sol mai mica pentru acelasi volum, ceea ce nu le face prea ideale pentru o bucatarie. Insa nu putem nega ca si lazile frigorifice au avantajele lor, in functie de situatie, fiind foarte utile intr-un garaj sau la subsol. Iar daca sunt si ieftine, cu atat mai bine.

Printre diversele lazi frigorifice ieftine, premiul de cea mai buna trebuie sa-i revina lui Star-Light CFM-146AP, o lada frigorifica ieftina de 146 litri, cu performante ridicate si consum energetic redus in clasa A+.

Star-Light CFM-146AP | lada frigorifica ieftina

lazi frigorifice ieftine

E probabil cea mai cumparata lada frigorifica in acest moment, avand un raport ideal intre pret si capacitate, insa beneficiind si de foarte multe pareri pozitive ale clientilor. Totusi, daca 146 litri nu va sunt suficienti, va puteti orienta spre Heinner HCF-306A+, o lada frigorifica ieftina de 306 litri, pentru care insa va trebui sa suplimentati bugetul.

Lazile frigorifice, inclusiv lada frigorifica auto cu freon, sunt in general simple comparat cu frigiderele sau combinele frigorifice, principala diferenta fiind lipsa optiunilor No Frost, care din cauza modului de functionale al lazilor, lipsesc cu desavarsire la acestea. Toate lazile frigorifice, indiferent ca sunt ieftine sau scumpe, vor trebui dezghetate manual la diferite intervale de timp, in functie de model. Star-Light nu specifica cat de des ar trebui dezghetata aceasta lada, insa recomandam sa se faca dezghetarea cel putin o data la 2 ani, cand simtiti ca au aparut mirosuri neplacute, sau cand observati ca gheata depusa devine prea groasa.

Piesa de baza a acestei lazi e compresorul de marca, fiabil si eficient, producand sub 41 dB zgomot, si care e de obicei intalnit doar pe lazi frigorifice mai scumpe.

Intreruperea curentului nu va reprezenta o problema, deoarece lada frigorifica Star-Light CFM-146AP se poate lauda cu o autonomie de 35 ore in lipsa vreunei surse de alimentare. Pentru situatii extreme la casa, si daca nu doriti sa va asumati riscuri, puteti opta pentru un generator de curent.

Heinner HCF-306A+ | lada frigorifica orizontala

congelatoare ieftine

Ca alternativa la cei 146 litri ai Star-Light, Heinner pluseaza pentru cei care doresc capacitati mai mari, impingand lada frigorifica Heinner HCF-306A+ la 306 litri volum utilizabil.

Raportat la volumul imens, Heinner e inca o lada frigorifica ieftina, fara indoiala, iar avantajele continua prin niste dotari si caracteristici suplimentare:

– extrem de silentioasa
– garantie 3 ani cu posibilitatea extinderii la 5 ani
– 4 roti mobile care usureaza mult mutarea si transportul lazii
– consum redus, 276 kWh/an
– alarma pentru cresteri anormale de temperatura (poate uitati capacul deschis)
– functie de inghetare rapida

Nicio lada frigorifica nu e perfecta, iar aici trebuie sa mentionam lipsa iluminarii interne si lipsa incuietorii. Nu va luati dupa pozele in care Heinner HCF-306A+ apare avand incuietoare pe capac, caci veti fi dezamagiti de realitate.

Cel mai mare avantaj pe care il au aceste lazi frigorifice ieftine e tocmai faptul ca foarte multa lume le-a cumparat si folosit deja, deci nu veti fi surprinsi de calitate sau performante, toate acestea cunoscandu-se deja. Cele mai ieftine frigidere sunt si cele mai sigure achizitii din acest punct de vedere.